Retour à l'aperçu
2 Belgische HR-tech spelers bundelen de krachten!

écrit par Arne

2 Belgische HR-tech spelers bundelen de krachten!

Jobtoolz, ondertussen één van de meest gekende en gebruikte rekruteringsplatformen in België, en Jobortunity, het disruptieve videoplatform dat kandidaten tot 3 keer sneller screent dan de klassieke methode, slaan de handen in elkaar.

Covid-19 brengt niet enkel ongemakken met zich mee, maar ook opportuniteiten. Jochen Callens en Dieter D’hondt, de founders van Jobtoolz, zijn steeds op zoek naar manieren om recruiters te ontlasten van hun administratieve en repetitieve taken en hen de kans te geven om zich te focussen op hun core-business, namelijk het detecteren en selecteren van beste talent. 

 

Kevin Vergucht, Jan Coppens en Thomas King, herkennen zich 100 % in deze filosofie en lanceerde reeds in 2017 Jobortunity. Deze technologie stelt de recruiter in staat een veel beter beeld te krijgen van de persoonlijkheid, talenten en intrinsieke motivatie van kandidaten, dankzij videotechnologie. 

 

Toen beiden elkaar tijdens een netwerkmoment spraken was het al snel duidelijk dat ze een meerwaarde voor elkaar konden betekenen. Als echte Vlaamse doeners koppelden ze hun systemen op enkele weken tijd. 

 

Mieke Warmoes, HR Business Partner bij Jet Import (het bedrijf dat onder andere Red Bull en Fever-Tree verdeelt in de Belux) is alvast opgetogen over dit initiatief : “we werkten reeds met beide bedrijven afzonderlijk, maar de koppeling zal zorgen voor efficiëntie en gebruiksgemak. Jaarlijks zijn er meer dan 2000 enthousiaste kandidaten die ons contacteren. Je wilt ieder van hen, op de meest efficiënte manier, de correcte opvolging bieden en natuurlijk wil je tussen zovele kandidaten ook zo snel mogelijk die juiste, nieuwe collega vinden. Vandaar dat de doorgedreven rekruteringstechnologie van zowel Jobtoolz en Jobortunity een welkome oplossing is voor ons. Het feit dat ze nu hun creativiteit bundelen, zal menig recruiter vleugels geven."

 

Maak kennis met deze echte Belgische HR-tech video-oplossing en probeer 14 dagen gratis!